Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Eventarkiv

Nyhet:

Här kan ni läsa om event och aktiviteter som vi har

arrangerat eller varit delaktiga i!


_______________________________________________________

Årsmöte i Lund Medicon Village 12/2 

Lycka till nya styrelsen och STORT TACK till avgående medlemmar.

 

________________________________________________________________

 

Billinge Julmarknad 9/12


Lördagen den 9/12 ordnade Billinge byalag en julmarknad i Billinge. Alla intäkter från ett av stånden gick oavkortat till en till en barnaktivitet för barn med diabetes typ 1, genom Barndiabetesfondens lokalförening Skåne.


Vi tackar varmt för detta initiativ! :)

 

 

_________________________________________________________________________

 

 

Världsdiabetesdagen 11/11 i Eslövs medborgarhus

 

Lördagen den 11 november blev en mycket lyckad dag i Eslövs medborgarhus! Barndiabetesfondens lokalförening Skåne arrangerade dagen tillsammans med Mellanskånes diabetesförening för att uppmärksamma Världsdiabetesdagen. Huvudsyftet med dagen var liksom tidigare år att sprida kunskap om diabetes samt samla in pengar till diabetesforskning. Dagen inleddes med ett musikframförande av Eslövs kulturskola och bjöd sedan på föreläsningar med det senaste inom diabetes, utställare, lotteri, samt pyssel, ansiktsmålning och trollerishow för alla barn. Det blev ett lyckat arrangemang med över 500 besökare. Totalt fick vi in ca 20 000 kr till Barndiabetesfonden, vilket vi så klart är mycket glada över!

TACK alla företag, föreläsare, medhjälpare och såklart alla besökare för att ni kom denna dag! 

(fotograf: Dick Fridén)

_________________________________________________________________________

Sövde amfiteater 13/8

Söndagen den 13/8 ordnade Sövdes byalag en teateruppsättning med Askungen som framfördes av Ystads sommarteater. Liksom föregående år valde de att skänka den frivilliga entrén samt ytterligare bidrag till Barndiabetesfonden! Vi var på plats med bössor, försäljning och info i pausen. En mycket givande dag som gav nya kontakter och trevliga samtal.
Totalsumman (inklusive Sövdes bidrag) till Barndiabetesfonden blev 17797 kr, helt fantastiskt!!
Tusen tack Sövdes byalag och Ystads sommarteater, för att vi återigen blev inbjudna till detta trevliga arrangemang och tack för att ni bidrar till en bättre framtid för alla barn med diabetes! 💙

 

_______________________________________________________

Inspirationskväll 18/5 2017

Torsdagen den 18/5 bjöd vi i Barndiabetesfondens lokalförening Skåne in personer med diabetes typ 1 till en inspirationskväll på hotell Lundia i Lund. Medtronic @medtronicdiabetes och Ascensia sponsrade hela arrangemanget, vilket vi säger stort tack till!! Kvällen bjöd på föreläsningar av Sara Malmström, som berättade om livet som förälder till tonåring med diabetes typ 1, samt Peter Jihde med "En match för livet". Över 120 personer kom och lyssnade. I pausen fanns möjlighet att besöka vår monter, samt Medtronic och Ascensia med sina senaste hjälpmedel.
Ett stort tack till Sara Malmström och Peter Jihde som kom och inspirerade så många med era historier! 💙

 

_______________________________________________________

JUMP trampolinpark 14/5

 

Söndagen 14 maj hade vi ett lyckat event på JUMP trampolinpark i Malmö!

 54 hoppande diabetesbarn tillsammans med 46 hoppande syskon och kompisar tillbringade en timme med att hoppa, volta och studsa medan föräldrarna fick tid att samtala och utbyta erfarenheter.

Eventet var mycket uppskattat av både vuxna men framförallt av barnen. Vi fick flera nya medlemmar inför den här träffen och många uppskattade kommentarer av våra medlemmar.
Molly 12 år som var initiativtagare till den här idéen sitter redan nu och funderar på nästa kul aktivitet för barn med diabetes. För trots allt, det är ju för barnen vi engagerar oss!
Tack alla som kom!


_______________________________________________________

HIF match 1/5

Måndagen den 1 maj hade Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne event i samarbete med Superettanklubben Helsingborgs IF. Vi hade förmånen att få vara matchvärdar på deras hemmamatch mot Degerfors IF, vilket innebar stor marknadsföring i form av logotype och budskap på storbildsskärm, samt omnämnande av speaker. Detta var ett jättebra tillfälle för oss att synas i nordvästra Skåne och förhoppningsvis sprida vårt budskap om vår sjukdom.

Matchen avslutades med att två av våra medlemmar, Theo Stenlundh, 4 år och Eliaz Wahlstedt, 11 år delade ut pris till matchens lirare i båda lagen.

Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne kommer att fortsätta att synas och samarbeta med elitklubbar i Skåne under 2017.

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________

Årsmöte 5/2 2017

Söndagen den 5 februari kl. 15.00 hade vi årsmöte i Barndiabetesfondens lokalförening Skåne. Plats för mötet var på Södergatan 34 A, Eslöv.

Det blev ett trevligt möte, där vi summerade året som gått, både i siffror och i ord! Vi välkomnade nya styrelsemedlemmar och nya ordförande Mikael Strandh, samt tackade av före detta styrelsemedlemmar och ordförande Sara Malmström för de senaste två åren! 

Efterföljande mingel gav även möjlighet att köpa diabetesarmband och mössor från IduFin.

 

 

_______________________________________________________

Julgransplundring 8/1 2017

Söndagen den 8/1 hade vi julgransplundring för medlemmar med familjer. Vi träffades kl. 14 och började med dans runt granen, följt av fika till självkostnadspris med recept för alla som ville ha. 
Under eftermiddagen fanns det även en pysselhörna för alla pysseglada barn (och föräldrar!)
Dagen avslutades med en liten julklapp till alla barn och familjer, tack vare en privat donation vi fick av en medlem i Barndiabetesfonden för detta ändamål. Tack!

Det blev en väldigt mysig och lyckad eftermiddag, trots att det var många familjer som inte dök upp vilket var lite tråkigt eftersom vi hade ordnat så många julklappar. I fortsättningen önskar vi gärna att man hör av sig i förväg vid förhinder :)

Stort tack till Lunds östra stadsförsamling som nu två år i rad har lånat ut sina lokaler för denna aktivitet!

Hoppas att ni som kom fick en trevlig eftermiddag!

God fortsättning önskar vi er alla medlemmar!

 

 

 

 

 

 

 

Världsdiabetesdagen 12/11 2016

Lördagen den 12/11 anordnade Barndiabetesfondens lokalförening Skåne tillsammans med Diabetesföreningen Skåne län ”Världsdiabetesdagen” på Medborgarhuset i Eslöv.Det blev en riktigt lyckad dag, med över 500 besökare! 

 Dagens program bjöd på intressanta föreläsningar om det senaste inom diabetes, massor av utställare från olika företag, ett gediget lotteri och roliga aktiviteter för både stora och små.  Bland annat var diabetesbloggaren ”Diabetesia” samt författaren och diabetesforskaren Eva Ludvigsen på plats och signerade sina nyutgivna böcker. För barnen fanns det massor av pyssel och ansiktsmålning samt att MR Flux bjöd på trolleri- och magiföreställningen ”Smile”. 

Alla föreläsningar filmades och sändes live på Youtube, för er som är intresserade kan ni ta del av dem på denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=FTOy7ppuP74.  Vi har även en facebook sida ”Värdlsdiabetesdagen Skåne” som ni kan gå in på, gilla och ta del av allt som hände under dagen!

 Huvudsyftet med dagen var, liksom föregående år att samla in pengar till forskning av diabetes samt att uppmärksamma och sprida information och kunskap om diabetes. 

Totalt gav dagen 60 000kr till Barndiabetesfonden, helt fantastiskt! 

Vi vill tacka alla besökare, utställare, föreläsare, volontärer och er som medverkande under dagen på ett eller annat sätt, tack för att ni kom och med det bidrar till en bättre framtid för alla med diabetes. Tillsammans kan vi göra skillnad! 

  

 

Laserdome 8/10 2016

 

Lördagen den 8 oktober ordnade vi en medlemsträff för ungdomar i åldrarna 13-18 år på Laserdome i Malmö.

Det var ett härligt gäng ungdomar i åldrarna 13-16 år som träffades på lördagskvällen. De spelade Laserdome en timme sen gick de vidare till restaurangen för lite mat och ytterligare snack. Olivia Jiborn från ”Ung diabetes” berättade lite om hennes erfarenheter vad gäller diabetes och långresor och ungdomarna fick möjlighet att ställa frågor till henne. Det var en givande kväll!

En av ungdomarna beskriver kvällen så här:

”Vi träffades på Laserdome i lördags och alla väldigt trevliga och jag fick deras snapchat. Vi pratade lite om diabetes och sen var det dags för laserdome. Jag var i samma lag som mina 2 vänner jag träffat förr. Efter laserdome som vi spelat i sammanlagt 1 timme så gick vi till restaurangen och åt väldigt god mat och 30 min senare blev alla låga och jag delade ut choklad till alla. Vi som var kvar lite senare på kvällen blev väldigt bra vänner och alla fick varandras snapchat”.

Vi har tidigare inte haft så mycket aktiviteter för bara ungdomar, men vet att det verkligen behövs och efterfrågas. Därför är vi så glada att det kom så många och att det blev en lyckad kväll!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FC Rosengård - Umeå IK 30/9

I fredags 30/9 var några av oss i styrelsen (+våra barn) på plats på Malmö IP för att se FC Rosengård spela mot Umeå IK, skramla in pengar och informera om Barndiabetesfonden! 
Vi blev inbjudna av en mamma till en av flickorna i F03/04 laget i Rosengård och några av dem hjälpte oss att skramla ihop pengar i bössorna! 
Totalt fick vi in 2562 kr från både bössorna och försäljning av Sticke och T-shirts! Åsa fick även in en del från sin armbandsförsäljning.

Stämningen var på topp trots kylan och Rosengård kammade hem vinsten!

Vi behöver synas mer ute och är övertygade om att det får folk att få upp ögonen kring vad Barndiabetesfonden gör och står för! 
Tack FC Rosengård för att ni tänkte på oss! 

💙

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Drakens lekland 24/9

I lördags hade vi en mycket lyckad dag på Drakens lekland i Löddeköpinge! 19 familjer kom och lekte loss! Alla diabetesbarn fick gratis inträde och mat och övriga familjemedlemmar till reducerat pris. Efter en förmiddag med lek och bus samlades vi på loftet och åt lunch. Det fanns också möjlighet att köpa t-shirts med Barndiabetesfondens logga på och Åsas fina armband till förmån för Barndiabetesfonden. Det var Åsas armbandsförsäljning som möjliggjorde denna dag, då hon och dottern Molly valde att öronmärka en del av pengarna till en aktivitet för barn med diabetes!

Hoppas alla hade en lika rolig dag som vi!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kunskapskalaset 24 september

Den 24 september skänkte Länsförsäkringar Skåne 130 000 kr till Barndiabetesfonden i samband med deras kunskapskalas på Malmömässan! Vi i Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne var på plats och några av våra fantastiska barn tog emot checken från deras VD!
Vi är så glada och tacksamma över denna generösa gåva 

💙


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lödde Triathlon 13 augusti

Lördagen den 13:e augusti kl 10.00 ordnade LöddeTri en Mini triathlon tävling för barn och vuxna på Barsebäcks camping. LöddeTri har valde att stödja Barndiabetesfonden och skänkte därmed alla frivilliga bidrag de fick in vid anmälningarna! På plats var också representanter från Skånes lokalförening och skramlade in pengar i bössorna, samt armbandsförsäljning till förmån för Barndiabetesfonden! Vi skramlade ihop 6481 kr och Åsa Pehrson sålde armband för ca 2000 kr! 

 
Stort TACK LöddeTri för att ni tänkte på oss och på alla barn med Diabetes typ 1!


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sövdes Amfiteater, Djungelboken, 7 Augusti 2016

Den 7 augusti anordnade Sövdes byalag, som tidigare år, en barnteater på Sövdes amfiteater. I år visades "Djungelboken" av Ystads Sommarteater. Sövdes byalag valde även detta året att skänka 5000 kr till Barndiabetesfonden, samt att bjuda in oss i Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne för att vara på plats för att skramla ihop mer bidrag. Och det gav verkligen utdelning! Totalt skramlade vi ihop 10 961 kr. Ystads sommarteater skänkte dessutom intäkterna från sitt lotteri, detta gav 2026 kr. Totalt gav dagen 17 987 kr!

Detta är vi MYCKET tacksamma och glada över💙

Stort TACK till Sövdes byalag och Ystads sommarteater för att ni tänkte på oss, och valde att göra skillnad och bidra till forskningen kring Typ 1 diabetes hos barn. Det betyder mycket!

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bokcafé, Stångby bibliotek 24 Maj

Stångby bibiotek höll bokcafé tisdagen den 24 maj med temat Diabetes och har bjöd in Ellen Skoog (sekreterare i Barndiabetesfondens lokalförening Skåne) för att berätta om Barndiabetesfonden, hur det är att leva med ett barn med diabetes, samt försäljning av egensydda mössor till förmån för Barndiabetesfonden. Diabetesforskare Malin Fex var också på plats och höll i en föreläsning under kvällen om det senasre inom diabetesforskning.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fulltofta naturcentrum 22/5

Söndagen den 22/5 hade vi en mycket lyckad medlemsträff i natursköna Fulltofta naturcentrum! Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida ☀️
 
15 familjer kom med sina picknickfiltar och njöt av solen, naturen och dagen som bjöd på korvgrillning, tipsrunda med prisutdelning, hinderbana, brännboll och detektivjakt för de större barnen. Vi i Barndiabetesfondens lokalförening Skåne hade även upptryckta T-shirts och Sticke-maskots med oss till försäljning. 
Dagen avslutades med godsaker från Nellie dellies till alla barn. 
Vi hoppas att alla fick möjlighet att skapa nya kontakter, dela erfarenheter och tankar med varandra, men framförallt bara få ha en härlig dag tillsammans! 
Tack för att ni kom och gjorde dagen så lyckad!

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Diabetesevent i Malmö 8/3

Den 8 mars ordnade Diabetesteamet på SUS ett kvällsmöte för diabetesfamiljer med temat "inte låta diabetes begränsa" som riktade sig framför allt till ungdomar med diabetes. Bloggaren "Diabetesia" - Sofia Larsson Stern, föreläste under kvällen och på plats var även andra ungdomar med diabetes som berättade om sina erfarenheter.

Vi i Barndiabetesfondens lokalförening Skåne var också på plats med information och försäljning. Totalt fick vi ihop 1152 kr som fördes direkt till riks.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Årsmöte 2016

Den 15/2 kl. 18.30-20.00 höll Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne årsmöte i Eslövs Medborgarhus.

Mötesordförande var Stig-Åke Grönvall, ordförande i Mellanskånes diabetesförening. 

Ny styrelse valdes och mötet hölls enligt Barndiabetefondens stadgar för Årsmötesprotokoll , utan invändningar. 

Barndiabetesteamet i Lund var inbjudna och föreläste om de senaste hjälpmedlena inom diabetesvården samt diabetesläkare Annelie Carlsson föreläste om det senaste nytt inom forskningen kring diabetes typ 1 hos barn.


Tack alla som kom!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julgransplundring 9/1 2016

Lördagen den 9 Januari anordnade vi i Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne en julgransplundring för våra medlemmar med familjer. Det blev en lyckad om mysig eftermiddag med dans kring granen, god fika (med recept), pyssel och fiskedamm för alla barn.

Det kom ett 20-tal barn i åldrarna 2-15 år och dagen genererade även 1590 kr som gick direkt till Barndiabetesfondens riksförening!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Världsdiabetesdagen 2015

En av årets viktigaste dagar - Världsdiabetesdagen - blev en fantastik och givande dag! 

Lördagen den 14 November arrangerade vi, i samarbete med Mellanskånes diabetesförening en heldag i Eslövs medborgarhus. Dagen bjöd på intressanta föreläsningar, över 30 utställare, dansuppvisning av Attitude 69, aktivteter och underhållning för barn och ungdomar samt ett gediget lotteri. Dagen blev succé tack vare ett mycket lyckat samarbete, allas engagemang och positiva anda som genomsyrade hela dagen. 

Ett varmt och innerligt TACK till alla volontärer, utställare, föreläsare, inspiratörer, underhållare, dansare som gjorde denna dagen möjlig! TACK även till alla er besökare, över 800 personer, som kom och förgyllde dagen och gav den mening! 


Dagen gav verkligen utdelning - 70 000 kr fördes vidare direkt till Barndiabetesfondens riksförening! Tillsammans är vi starka!

För att se fler bilder, besök vår facebooksida eller Världsiabetesdagens facebooksida!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kävlinges barnloppis

Barnsecondhandgänget i Kävlinge anordnade den 19/9 en barnsecondhandförsäljning.

15% av intäkterna på deras försäljningen skänktes till Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne. Vi i Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne tog tacksamt emot 11 317 kr samt att vi samlade in 349 kr i insamlingsbössor.

Dagen gav alltså hela 11 666 kr som skickas vidare till Barndiabetesfonden.

Tusen tack kära Barnsecondhandgänget i Kävlinge för denna fina insats!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sövde sommarteater till förmån för Barndiabetesfonden

 

Den 16 augusti anordnade Sövdes byalag, som tidigare år, en barnteater på Sövdes amfiteater. I år visades "Alice i underlandet" av Ystads sommarteater. Sövdes byalag valde detta året att skänka 5000 kr till Barndiabetesfonden, samt att bjuda in oss i Skånes lokalförenings styrelse för att skramla ihop mer bidrag. Och det gav utdelning! Totalt skramlade vi ihop över 8000 kr. Ystads sommarteater skänkte dessutom intäkterna från lotteriet, vilket genererade 1500 kr.

Totalt gav dagen 15 017 kr till Barndiabetesfonden!
Detta är vi MYCKET tacksamma och glada över såklart! Alla pengar går direkt till Barndiabetesfondens riksförening.


Stort TACK till Sövdes byalag och Ystads sommarteater för att ni tänkte på oss, och valde att göra skillnad och bidra till forskningen kring typ 1 diabetes hos barn. Det betyder mycket!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tosselilla 2015

Den 13 Juni hade vi en fantastisk dag på Tosselilla sommarland! Tack till alla er alla som kom och gjorde denna dag möjlig! Över 200 medlemmar kom, varav över 50 st diabetesbarn med familjer, kompisar och syskon. Dagen bjöd på sol och bad, karuseller, gemensam korvgrillning och avslutades med en överraskning till alla barn.

Skånes lokalförening bjöd på inträde för två personer/familj samt rabatterat pris för övriga familjemedlemmar, för andra året i rad. Detta i samarbete med Tosselilla sommarland.

Vi hoppas framförallt att denna dag gjorde det möjligt för er att träffa andra barn och familjer i liknande situation, utbyta tankar och erfarenheter och kanske skapa nya kontakter. Detta var huvudmålet för denna dag, förutom att så klart få göra något kul för våra barn!

Nästa sommar hoppas vi på en favorit i repris, med ännu fler anmälningar!

Stort tack till Orkla Foods SverigeCastusNellieDelliesTosselilla Skånes Sommarland som sponsrade oss med godsaker och annat kul vi kunde ge till barnen, mycket uppskattat!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Informationsväskor till nyinsjuknade barn med diabetes typ 1


Skånes lokalförening har tillsammans med diabetesteameti Lund och Malmö arbetat fram material för att kunna dela ut till familjer på sjukhuset med barn som nyss diagnosticerats med diabetes typ 1. Det finns en efterfrågan och ett behov av samlad information vid insjukningstillfället. Vi har arbetat fram ett "kit" med broschyrer, böcker, informationsmaterial (bl.a om Barndiabetesfonden) som är riktat till både barnet och föräldrarna. Utöver det kommer det delas ut bl.a målarböcker/annat anpassat material till barnen, samt information från diabetesteamet. 
Vi tackar Sparbanksstiftelsen Öresund som har gjort detta möjigt genom att donera öronmärkta pengar till just detta ändamål.

Väskorna kommer att börja delas ut inom kort på både barnkliniken i Lund och Malmö.Skånes lokalförening har tillsammans med diabetesteamet i Lund arbetat fram material för att kunna dela ut till familjer på sjukhuset med barn som nyss diagnostiserats med diabetes typ 1. Det finns en efterfrågan och ett behov av samlad information vid insjukningstillfället.Skånes lokalförening har tillsammans med diabetesteamet i Lund arbetat fram material för att kunna dela ut till familjer på sjukhuset med barn som nyss diagnostiserats med diabetes typ 1. Det finns en efterfrågan och ett behov av samlad information vid insjukningstillfället.

Skånes lokalförening har tillsammans med diabetesteamet i Lund arbetat fram material för att kunna dela ut till familjer på sjukhuset med barn som nyss diagnostiserats med diabetes typ 1. Det finns en efterfrågan och ett behov av samlad information vid insjukningstillfället.

Vi har arbetat fram ett "kit" med broschyrer, böcker, informationsmaterial (bl.a om Barndiabetesfonden) som är riktat till både barnet och föräldrarna. Utöver det kommer det delas ut anpassat material till barnen, Sticke-maskots, samt information från diabetesteamet. 

Vi tackar Sparbanksstiftelsen Öresund som har gjort detta möjligt genom att donera öronmärkta pengar till just detta ändamål!


Väskorna började delas ut på både barnkliniken i Lund och Malmö i Mars 2015.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Årsmöte  25 februari 2015

Barndiabetesfondens lokalförening i Skåne höll årsmöte på  Lunds sjukhus, Seminariet, onsdagen den 25 februari 2015 kl. 18.00.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Skanörs julmarknad och Wilanders insamlingskampanj 2014

35 000 kr insamlat till barndiabetesfonden

Plötsligt förändrades vardagen för en familj i Falsterbo. Dottern insjuknade i diabetes typ 1. På Världsdiabetesdagen i år skrev mamma Frida ett inlägg om livet som förälder till ett kroniskt sjukt barn på sin Facebook-sida och responsen var väldigt stor.

Christian Wilander, ägare tillsammans med familjen av Hotell Gässlingen och Skanörs Gästgiveri, läste Fridas inlägg och förstod att här finns en insats att göra och erbjöd sig att anordna ett lotteri på julmarknaden i Skanör till förmån för Barndiabetesfonden.

Den 2:a advent gav julmarknaden på Skanörs torg ett belopp på 10 000 kr som gick oavkortat till Barndiabetesfondens finansiering av forskning kring barndiabetes.

Stärkta av framgången från julmarknaden insåg Familjen Wilander att engagemanget för diabetesbarnen är stort och på initiativ av Per Wilander startade en kampanj i deras klädbutiker Camilla/ Malmström och Marty.

Under julhandeln och rean efter jul stod en insamlingsbössa vid varje kassa och företaget skänkte en krona för varje sålt plagg.

Vi tackar Familjen Wilander för att ytterligare 25 000 kr nu samlats in. Barndiabetesfonden lokalföreningen Skåne hoppas nu att denna aktivitet kan upprepas bland andra företagare.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Världsdiabetesdagen 2014

 

Malmö Börshus, lördagen den 15 november 10.30-16.00
 
Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria