Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Filmer om barndiabetes

Filmen om barndiabetes och andra filmer från Barndiabetesfonden kan också ses direkt på YouTube. Titta, kommentera och hjälp oss gärna att sprida klippen.

Intervju med Johnny Ludvigsson, professor och överläkare vid Barn- och ungdomskliniken på Universitetssjukhuset i Linköping samt med Eva Örtqvist, överläkare, Lena Gummeson Nilsson, leg. dietist och Gunnel Viklund, disputerad diabetessköterska vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Andra filmer från YouTube

Diabit är en sida för unga med diabetes, familjen, anhöriga, skolan och många andra. De har också lagt upp många diabetesrelaterade filmklipp på YouTube. Bland annat de här filmerna.

En film i 2 delar om vad barn- och ungdomsdiabetes innebär. Sofia och Gustaf med förälder berättar tillsammans med professor/överläkare Johnny Ludvigsson.

En film i 2 delar om att förebygga svåra insulinkänningar. Torgny, Daniel och Anna med förälder berättar tillsammans med professor/överläkare Johnny Ludvigsson.

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria