Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Om oss

Välkommen till Barndiabetesfonden.se – en hemsida med information om diabetes hos barn och ungdom, och om Barndiabetesfondens arbete för forskningen.

Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Lokalföreningarna anordnar också aktiviteter för barnen och träffar för föräldrarna i den egna regionen. Om du vill kan du hjälpa Barndiabetesfonden hjälpa genom att ge en gåva. Varje gåva - liten som stor - är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott. Vi är otroligt tacksamma för människors engagemang och generositet.

Utmaningen för alla insamlingsorganisationer är att hålla nere insamlingskostnaderna men ändå samla in så mycket pengar som möjligt. Vi erbjuder därför möjligheten att du som givare kan skriva ut gratulationskort och minnesblad på egen hand. Detta innebär en enklare hantering och att en ännu större del av gåvan kan gå direkt till forskningen kring barndiabetes.

Barndiabetesfonden har 90-konto och är medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd. Du kan därför känna dig trygg när du ger en gåva.

H.K.H. Kronprinsessan Victoria är Barndiabetesfondens beskyddare. Vi känner stor tacksamhet för hennes insatser och engagemang. Vi känner också stor tacksamhet för insatserna som våra samarbetspartner och ambassadörer gör. Lions har varit med sedan starten 1989 och är den i särklass största bidragsgivaren. Lions ideella arbete betyder enormt mycket för Barndiabetesfonden.

En särskild funktion på hemsidan är Barndiabetesfondens Mötesplats. Där kan du dela med dig av dina erfarenheter och läsa andras berättelser om hur det är att leva med diabetes.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Tack för att du besöker Barndiabetesfondens hemsida!

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria