Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Information om personuppgiftsbehandling när du ger en gåva till Barndiabetesfonden

När du ger en gåva till Barndiabetesfonden ber vi om namn och kontaktuppgifter för att vi skall kunna administrera din gåva, och följa upp med ett tack som en bekräftelse på att din betalning har nått oss eller ifall det är några frågor, s k fullgörande av avtal. Vi ber också om dina födelsedata (år, månad, dag) för att säkerställa att vi inte lagrar uppgifter för personer under 18 år.

Om din gåva är en minnes- eller hyllningsgåva kan Barndiabetesfonden komma att dela ditt namn och dina adressuppgifter med närmast anhörig eller jubilar för att de skall kunna skicka sitt eget tack till dem som bidragit.

Du kan alltid höra av dig till Barndiabetesfondens kansli via e-post eller post (se vår kontaktsida) om du har frågor, eller om du vill att vi uppdaterar eller raderar de uppgifter vi har om dig. Vänligen notera att radering av uppgifter kan medföra att vi inte kan utföra de tjänster du har efterfrågat, som att skicka ut gåvoblad eller betalningsbekräftelse.

Du kan läsa mer om Barndiabetesfondens integritetspolicy och den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) på vår hemsida.

Barndiabetesfonden och Barndiabetesfondens Riksförening är gemensamt Personuppgiftansvariga för de uppgifter du lämnar till oss.

Kanslichef och Verksamhetsansvarig, Bertil M. Perttu, är Dataskyddsansvarig.

Kontakt

Tillbaka till Minnesgåva

Tillbaka till Hyllningsgåva

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria