Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Bli medlem

Alla är välkomna som medlemmar i Barndiabetesfondens Riksförening! Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, ung* eller gammal, om du har diabetes eller inte. Det viktiga är att vi blir många, för tillsammans kan vi göra skillnad. Hjälp Barndiabetesfonden hjälpa genom att bli medlem!

Du ansöker om medlemskap genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Som ny medlem får du automatiskt tillträde till närmaste Lokalförening då sådan finns.

Vänligen notera att postnummer i formuläret måste skrivas med mellanslag mellan tredje och fjärde siffran - dvs 582 74 istället för 58274 - för att accepteras.

Vi beklagar också att formuläret ej accepterar e-postadresser som består av enbart siffror före @-tecknet (ex 013105690@telefonbolag.tex). Kontakta kansliet via telefon eller e-post istället om du endast har tillgång till en sådan e-postadress.

När vi fått din ansökan registrerar vi ditt medlemskap och skickar ut en faktura på medlemsavgiften. Avgiften betalas sedan in på Barndiabetesfondens Riksförenings pg-konto 34 55 54-0.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

* Är du under 18 år måste en förälder eller vårdnadshavare stå som huvudmedlem.

Tack för att du tänker på Barndiabetesfonden!

1. Typ av medlemskap
Medlemskap

2. Mina uppgifter
Förnamn  
Efternamn  
Födelsedata  
Adress  
Postnummer  
Ort  
E-post    
Mobilnummer  
För att kunna hantera din gåva och informera om Barndiabetsfonden och forskningen vi stödjer lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen. Vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas vidare till tredje part.
Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria