Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Gratulationsgåva

För att vi ska följa den Europeiska dataskyddslagstiftningen (GDPR) vill vi informera om varför vi tar dina uppgifter när du väljer att stödja Barndiabetesfonden. Vänligen läs denna information här!

Ett uppskattat sätt att uppvakta en närstående på högtidsdagen - till exempel födelsedag, bröllop, dop eller examen - är att skänka en gåva till en ideell förening eller stiftelse, till exempel Barndiabetesfonden. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar.

Observera att samtliga betalningssätt förutsätter att du donerar via vald metod på egen hand. Ange namnet på den som skall hyllas som referens, och ditt namn om inbetalningen sker från någon annans konto.

Om du vill ha en faktura (endast företag) så ber vi att du uttryckligen väljer det nedan.

Vänligen tänk på att det också finns en begränsning på hur många rader som får plats på gratulationsbladet! En hälsning bör inte överstiga 10 rader även om antalet tecken är mindre än 500, för att både hälsning och namn ska få plats.

Det går inte att lägga in specialtecken - s k smileys eller emoticons - i texten på ett gratulationsblad! De överförs inte till den pdf-fil som genereras.

Vänligen notera att postnummer i formuläret måste skrivas med mellanslag mellan tredje och fjärde siffran - dvs 582 74 istället för 58274 - för att accepteras.

Vi beklagar också att formuläret ej accepterar e-postadresser som består av enbart siffror före @-tecknet (ex 013105690@telefonbolag.tex). Kontakta kansliet via telefon eller e-post istället om du endast har tillgång till en sådan e-postadress.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Tack för att du tänker på Barndiabetesfonden!

1. Gratulationskort
Uppgifter om den du vill gratulera
Jubilar  
Högtidsdatum  
Gratulationskort
Vi som gratulerar (max 200 tecken)
Text på gratulationskortet (max 500 tecken)
Hur vill du skicka gratulationskortet?

Till vem vill du skicka gratulationskortet?

2. Min gåva
Belopp


  kr
3. Mina uppgifter
Jag är
Förnamn  
Efternamn  
Födelsedata
Adress  
Postnummer  
Ort  
E-post    
Mobilnummer  
För att kunna hantera din gåva och informera om Barndiabetsfonden och forskningen vi stödjer lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen. Vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas vidare till tredje part.
4. Jag vill betala med
Betalningssätt

image that symbol information När betalningen har registrerats skickas gratulationskortet till vald adress. Kom ihåg att notera ditt namn och namnet på jubilaren när du betalar via plusgiro eller bankgiro. Det snabbaste leveranssättet är att välja PDF som skickas med e-post och betala med PayPal.
Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria